Υπέροχο Ξενοδοχείο Με Spa Στη Ρόδο

Το Atrium Prestige είναι ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο με spa στη Ρόδο. Το AnaNeosis Thalasso Spa αποτελεί ύμνο στην πολυτέλεια και τη φροντίδα, ως ένα εξαιρετικό κέντρο spa θαλασσοθεραπείας στο νησί, που προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες και περιποιήσεις.

Κέντρο Θαλασσοθεραπείας Στη Ρόδο

Το κέντρο θαλασσοθεραπείας του Atrium Prestige στη Λαχανιά έχει αποκλειστική συνεργασία με την γαλλική εταιρεία Thalgo & Anne Semonin, που είναι μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως στην αγορά των προϊόντων φροντίδας και περιποίησης θαλασσοθεραπείας. Είναι απόλυτα σίγουρο ότι αυτό το πολυτελές spa στη Ρόδο θα γίνει το αγαπημένο σας καταφύγιο ευεξίας και χαλάρωσης.

Πολυτελές Spa Στη Ρόδο

To πολυτελές spa στη Ρόδο βρίσκεται σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία του νησιού, στην παρθένα παραλία της Λαχανιάς, και απολαμβάνει εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Στο AnaNeosis Thalasso κέντρο spa στη Ρόδο, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικίλες θεραπείες και περιποιήσεις, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται διαρκώς στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσει και να σας προτείνει εκείνες τις θεραπείες που σας ταιριάζουν περισσότερο. Το Atrium Prestige είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία της Ρόδου και είναι αμφιθεατρικά χτισμένο στην παραλία της Λαχανιάς. Ανάμεσα στις αποκλειστικές υπηρεσίες και τις παροχές που προσφέρει στους επισκέπτες του, περιλαμβάνεται και το εξαιρετικής πολυτέλειας spa, που έχει σχεδιαστεί με πυξίδα την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία των επισκεπτών του.

Κέντρο Spa

Στο κέντρο spa του Atrium Prestige μπορείτε να απολαύσετε χαλαρωτικά μασάζ, πακέτα περιποίησης προσώπου και σώματος και αναζωογονητικές θεραπείες και περιποιήσεις ομορφιάς. Επίσης, στο πολυτελές αυτό κέντρο θαλασσοθεραπείας προσφέρονται υπηρεσίες, μανικιούρ, πεντικιούρ και επαγγελματικού μακιγιάζ. Αυτό το παραμυθένιο ξενοδοχείο με spa προσφέρει εκτός των παραπάνω και υπηρεσίες και sauna. Διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα θαλασσινού νερού, με υδρομασάζ και ειδικά κρεβάτια ύδατος, που εγγυώνται απόλυτη αναζωογόνηση. Κλείστε εγκαίρως τις περιποιήσεις που επιθυμείτε ή συμβουλευτείτε το έμπειρο προσωπικό για τις θεραπείες που το σώμα και το πρόσωπό σας έχουν ανάγκη.