Μαγευτικοί Γάμοι Στη Ρόδο

Οι γάμοι στη Ρόδο είναι πάντα εντυπωσιακοί, αφού ο μεσαιωνικός χαρακτήρας του νησιού τους προσδίδει τον αέρα μιας άλλης εποχής. Γαμήλιες δεξιώσεις μπορούν να διοργανωθούν είτε με φόντο το ηλιοβασίλεμα σε εξωτερικούς χώρους είτε σε αίθουσες, άρτια εξοπλισμένες, όπως αυτές του Atrium Prestige στη Λαχανιά.

Σε αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο, που διαθέτει ειδικό τμήμα για οργάνωση γάμων και γαμήλιες δεξιώσεις, θα απολαύσετε επίσης και έναν υπέροχο μήνα του μέλιτος στις καταπληκτικές σουίτες νεονύμφων που διαθέτει.

Οργάνωση Γάμων

Το Atrium Prestige στη Ρόδο εξειδικεύεται στην οργάνωση γάμων, χάρη στο έμπειρο προσωπικό του, αλλά και τις αποκλειστικές του υπηρεσίες. Η ομάδα του ξενοδοχείου, μαζί με τους επαγγελματίες διοργανωτές, φροντίζουν για κάθε λεπτομέρεια στις γαμήλιες δεξιώσεις. Από τα λουλούδια και τη διακόσμηση, μέχρι τη μουσική και το φαγητό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε για την ημερομηνία που ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε την τελετή και τη δεξίωση του γάμου. Εμείς θα κανονίσουμε συνάντηση με τον προσωπικό σας συντονιστή, με τον οποίο και θα μοιραστείτε τις επιθυμίες σας αναφορικά με το είδος της εκδήλωσης που θέλετε να κάνετε στη Ρόδο.

Δεξίωση Γάμου

Το προσωπικό, που εξειδικεύεται στις οργανώσεις γάμων, θα φροντίσει για την άριστη πραγματοποίηση της τελετής και της δεξίωσης, έτσι ώστε το ζευγάρι, απαλλαγμένο από το άγχος, να χαρεί αυτές τις μοναδικές στιγμές. Είναι σίγουρο ότι το εντυπωσιακό Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas στη Λαχανιά θα γίνει το πιο ρομαντικό κάδρο της σημαντικότερης μέρας της ζωής σας. Μετά τη δεξίωση του γάμου, σας περιμένουν οι ονειρικές σουίτες νεονύμφων χάρη στις οποίες ο μήνας του μέλιτος προβλέπεται αξέχαστος!

Παραμυθένιες Σουίτες Νεονύμφων Στη Ρόδο

Το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas έχει παράδοση στις εντυπωσιακές και άρτιες οργανώσεις γάμων. Μετά την τελετή, που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ιδιόκτητο ξωκλήσι δίπλα στην πισίνα, η δεξίωση του γάμου μπορεί να οργανωθεί είτε στους υπέροχους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου με τους κήπους και τους φοίνικες είτε σε μία από τις εντυπωσιακές εσωτερικές του αίθουσες. Οι παραμυθένιες σουίτες νεονύμφων σας περιμένουν, μετά τη δεξίωση του γάμου, για να ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Αποκλειστικές παροχές και υπηρεσίες περιμένουν το νιόπαντρο ζευγάρι, που θα ζήσει έναν πραγματικά μοναδικό μήνα του μέλιτος.