Ξενοδοχείο Για Συνέδρια Στη Ρόδο

Το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas στη Λαχανιά αποτελεί το ιδανικό ξενοδοχείο για συνέδρια στη Ρόδο, αφού διαθέτει εξαίρετες αίθουσες συνεδρίων στις εγκαταστάσεις του και εξειδικεύεται στην οργάνωση κοινωνικών και επαγγελματικών event.

Αίθουσες Εκδηλώσεων & Συνεδριακοί Χώροι

Από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία με πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες εκδηλώσεων στη Ρόδο, το Atrium Prestige συνδυάζει τη δυνατότητα εκπληκτικής διαμονής με την πολυετή εμπειρία στην οργάνωση event και την άριστη εξυπηρέτηση. Οι συνεδριακοί του χώροι είναι ευρύχωροι, ευέλικτοι, κλιματιζόμενοι και δύνανται να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Η Ρόδος ήταν ανέκαθεν ιδιαίτερα δημοφιλής για την πραγματοποίηση συνεδρίων, για πολλούς λόγους. Το κλίμα της είναι ήπιο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, έχει πολλά γνωστά ξενοδοχεία, αλλά και τη δυνατότητα πολλών παράλληλων δραστηριοτήτων.

Οργάνωση Event Στη Ρόδο

Το Atrium Prestige στη Λαχανιά έχει ειδικό τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και οργάνωσης event που θα φροντίσουν για την άμεμπτη πραγματοποίηση των επαγγελματικών σας εκδηλώσεων, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Οι συνεδριακοί χώροι και οι αίθουσες εκδηλώσεων και συνεδρίων του εντυπωσιακού αυτού ξενοδοχείου διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό, δυνατότητα ευέλικτης διευθέτησης καθισμάτων και είναι φωτεινοί και άνετοι.

Αίθουσες Συνεδρίων Στη Ρόδο

Οι αίθουσες συνεδρίων του Atrium Prestige στη Ρόδο εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Η άμεμπτη εξυπηρέτηση, η προηγμένη τεχνολογία, το ιδανικό περιβάλλον και η άριστη υλικοτεχνική υποδομή εγγυώνται την εξαιρετική διεξαγωγή κάθε εκδήλωσης. Επιλέξτε το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas και συνδυάστε τέλεια την εργασία με την ευχαρίστηση!