Δραστηριότητες στη Ρόδο

Διασφαλίζοντας μια απίθανη διαμονή για όλους τους αγαπημένους επισκέπτες του, το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas προσφέρει ένα εκτενές εύρος από δραστηριότητες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για μεγάλους και μικρούς.

Προσφέροντας ιδιωτικότητα και γαλήνη, το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, ισορροπεί την ησυχία με soft animation και απογευματινή ψυχαγωγία. Πάρτε μέρος στα θαλάσσια σπορ στο Πρασονήσι, μόλις 18χιλ. μακριά, ένας πραγματικός παράδεισος για τους surfers. Καθημερινές δωρεάν μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο.

Εξερευνήστε τα κρυστάλλινα νερά και παρακολουθήστε μαθήματα PADI με τους έμπιστους συνεργάτες μας, Waterhoppers. Για τους λάτρεις των σπορ, υπάρχουν διαθέσιμα γήπεδα τένις και μπάσκετ καθώς και μίνι γκολφ.

Απολαύστε την ελευθερία και την ευκολία που έχει να προσφέρει ένα αμάξι. Υπάρχουν πολλά μέρη για να επισκεφθείτε στη Ρόδο. Κάνετε κράτηση με το δικό σας αμάξι, σε ελκυστικές τιμές, μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου. Δωρεάν χώρος στάθμευσης.

 

Τοπικές Εκδηλώσεις